Kapital

– Det går utrolig fort. Jeg har selv nettopp vært på vår lab i Stavanger og sett på den første digitale tvillingen til en plattform, den på Aasta Hansteen-feltet. Det er helt fascinerende! Alt ligger inne i en digital tvilling. Det blir en helt ny virkelighet. Du kan jobbe annerledes med både konstruksjon, modifikasjon og vedlikehold, sier en engasjert konsernsjef i Equinor, Eldar Sætre, til Kapital.

Annonse

Bladet har bedt om et intervju med Sætre om hvor Equinor nå skal videre – Equihvor? – etter navnebyttet og satsing på fornybar energi. Og ett av svarene Sætre gir, er å lynraskt digitalisere energiselskapet.

Les også

DNB saksøker forsikringsselskap:

Krever million­erstatning etter taksttabbe

 


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn