Kapital

Anbefalt ·  Politiinformanten “Kronprinsen” fikk solid strafferabatt:

Det hemmelige navnet som ingen vil si høyt

I retten: Tidligere polititopp Eirik Jensen og hasjbaron Gjermund Cappelen. Åserud, Lise
Publisert:5. oktober 2018

Mens ankesaken mot tidligere polititopp Eirik Jensen og hasjbaron Gjermund Cappelen går for lagmannsretten, har det pågått et spill i kulissene som ingen vil snakke om. Det dreier seg om informanten Kronprinsen, som bidro til å felle begge.

Som takk fikk Kronprinsen flere års strafferabatt i egen narkotikasak tre år senere – og han slipper trolig å få inndratt 11,6 millioner kroner som politiet mistenker at han har tjent på kriminalitet.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn