Kapital

 Ventetiden har vært lang, for når man først bestiller en slik bil så vil man jo ha den med en gang!

Annonse

Gründeren bak Stolt Bemanning og bilentusiasten fra Fredrikstad smiler fra øre til øre utenfor bilbutikken Insignia i Oslo. 41-åringen har nyss fått den tekniske gjennomgangen av sin splitter nye elbil fra Jaguar og gleder seg til å oppleve kjøreegenskapene under jomfruturen hjem til Østfold. I disse dager begynner Jaguar-, Land Rover- og Aston Martin-forhandleren leveringene av elbilen som har fått nesten 2.500 nordmenn til å signere kjøpekontrakt og smøre seg med tålmodighet. Bilen er også først på banen til å utfordre Teslas Model S og Model X. Nå ligger det an til en travel høst hos luksusbilforhandleren i Konows gate på Oslo øst. De skal levere ut 130 biler pr. måned frem til jul – mer enn fem ganger flere enn før de hadde noen elbil å tilby sine kunder. Også for Aardalen er dette en helelektrisk debut.

Les også

Har kontroll på det meste – bortsett fra følelsene:

– Jeg gråt av glede da barna ville inn på eiersiden

 

– Hvorfor valgte du ikke Tesla?

– Jeg synes designet er kjedelig. I tillegg er det en veldig ny produsent uten lang historikk, og det føles derfor ikke like trygt å kjøpe. Resultatet ser man nå ved problemene i ettermarkedet, mange må vente veldig lenge på en enkel service. Dessuten har jeg kjørt Tesla og den har et veldig trykk, men jeg er ikke imponert over kjøreegenskapene, forklarer Aardalen, som beskriver seg som en godt over middels bilinteressert person med eiererfaring fra flere Volvoer, BMWer og Porscher.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn