Kapital

Leder og kommentar

Sigve Brekke og Svendsen

NTB scanpix
Publisert:28. september 2018

CV-juks, 30 milliarder i tap på en korrupsjonsrelatert India-investering, sponsing av omstridte elitesoldater i Bangladesh, pengedryss fra selskapets kasse på egne sønners prosjekter, offentlig krangel med styreleder, ellevill konsulentbruk, flere milliarder i tap på hodeløs Tapad-investering, en aksjekurs som så langt i år har falt med over fem prosent. Dyktige ledere som skvises ut i hopetall. Nå sist Berit Svendsen, sjef for Telenor Norge og Skandinavia, og kanskje en av de dyktigste kvinnelige næringslivslederne vi har hatt i Norge (en årlig kontantstrøm på seks–syv milliarder kroner over tid taler for seg).


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn