Kapital

Leder og kommentar · Trygve Hegnar:

Nå er det statsbudsjett igjen

– Den blåblå regjeringen har tidligere lovet å avskaffe formuesskatten, men har bare lykkes med en marginal reduksjon, og vi har ingen tro på at en blåblågrønn regjering tar formuesskatten opp igjen, skriver Trygve Hegnar i sin kommentar 6. september 2018. Foto: Are Haram
Publisert:6. september 2018

Om få uker (i oktober) legger regjeringen frem sitt budsjettforslag for 2019, og det har vært usedvanlig liten debatt og uro om budsjettet. De fleste vet at statsbudsjettet i Norge viser overskudd (altså ingen krise), og med den høye oljeprisen vi nå har (76 dollar pr. fat) vil budsjettoverskuddet trolig bli større enn i år. Overskudd blir det.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn