Kapital

Den tidligere professoren i International Business fra Handelshøyskolen i Stockholm, Kjell A. Nordström, rangeres blant de beste “Management thinkers” i hele verden. Han går for å være en av klodens mest etterspurte foredragshold- ere, og boken Funky Business som han forfattet, er ikke bare oversatt til over 30 språk. Den ble også raskt en internasjonal bestselger. Den finsk-svenske økonomen skapte også furore i Sverige i fjor. Da la han frem sin visjon av hvordan landet vil se ut i 2050 og hvilken effekt urbaniseringen vil ha. Han tok til orde for å la bygdene gro igjen, fordi det i fremtiden hverken vil være noen økonomisk aktivitet, universitet, underholdning eller shopping der. Altså ingenting annet enn trær. Nordström mener vi står overfor den raskeste urbaniseringen i historien.

Annonse

Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn