KapitalVin

Nordic Sommelier Championship 2018

 • Første deltager ut på scenen var Francesco Marzola, Han jobber til daglig som Wine Director på Park Hotel Vossevangen som har en av Norges beste vinkjellere! Francesco har studert på NSU og jager nå tittelen som Advanced Sommelier! Når han ikke leser om vin ELSKER Francesco fotball og heier friskt på AC Milan! 
   

 • Andre deltager på scenen  Mr Rasmus Lunkov Marquart fra Danmark. Rasmus har tittelen  Advanced sommelier by the court of masters og jobber mot Master Sommelier title! Til daglig finner du Rasmus som sommelier på Restaurant Trio i  København
   
 • Tredje deltager ute på scenen er  Ellen Franzén, Ellen har studert på anerkjente Restaurang Akademien i Stockholm, til daglig jobber hun på Gastrologik som har 1 * i Guide Michelin! 


Programmet

 

 • 18.15-19.00 Aperitiff i hotellets foajee for publikum og deltagere på messen, i regi av Ferrari. Det blir bobler, snacks og kanskje en liten overraskende underholdningsbit.
   
 • 19.00 Nordens beste sommelier annonseres inne på Edderkoppen Scene

Mer info og påmelding 


Les også:

Reitan-eide Britannia:

Sender tilbake ni paller eksklusiv vin

Ulf Dalheim reiste verden rundt i to år på jakt etter 10.000 flasker eksklusiv vin til Reitan-eide Britannia i Trondheim. Men de ni pallene fra NorgesGruppen-eide Vinhuset ble avvist.

2 min lesetid

Andre leser også:

Aksjemarkedet er ikke i nærheten av å prise inn Akers oljefremstøt i Ghana:

Sitter på oljeesset

4 min lesetid