KapitalVin

Nordic Sommelier Championship 2018

 • Første deltager ut på scenen var Francesco Marzola, Han jobber til daglig som Wine Director på Park Hotel Vossevangen som har en av Norges beste vinkjellere! Francesco har studert på NSU og jager nå tittelen som Advanced Sommelier! Når han ikke leser om vin ELSKER Francesco fotball og heier friskt på AC Milan! 
   

 • Andre deltager på scenen  Mr Rasmus Lunkov Marquart fra Danmark. Rasmus har tittelen  Advanced sommelier by the court of masters og jobber mot Master Sommelier title! Til daglig finner du Rasmus som sommelier på Restaurant Trio i  København
   
 • Tredje deltager ute på scenen er  Ellen Franzén, Ellen har studert på anerkjente Restaurang Akademien i Stockholm, til daglig jobber hun på Gastrologik som har 1 * i Guide Michelin! 


Programmet

 

 • 18.15-19.00 Aperitiff i hotellets foajee for publikum og deltagere på messen, i regi av Ferrari. Det blir bobler, snacks og kanskje en liten overraskende underholdningsbit.
   
 • 19.00 Nordens beste sommelier annonseres inne på Edderkoppen Scene

Mer info og påmelding 


Les også:

Ukens vintips

Rimelig og velsmakende hverdagsvin

Ukens vintips er et lite funn om du ønsker deg en økologisk, velsmakende vin. Server vinen i store glass og nyt den fruktdrevne stilen fra Spania

1 min lesetid

Andre leser også: