Kapital

Karriere · Norges mektigste kvinner 2018

De mektigste helsetoppene

Helse-Norges mektigste: Folkehelse?tilsynets direktør Camilla Stoltenberg fremstår som en sterk og handlekraftig leder med enorm innflytelse over norsk helsevesen. Foto: Terje Pedersen/NTB scanpix NTB scanpix
Publisert:6. juni 2018

I løpet av året har de mektige styrelederne i både Helse Sør-Øst og Helse Nord blitt kastet på dør, men det skorter ikke på kvinnelige topplederemner i helsesektoren.

Også i år troner Folkehelsetilsynets direktør Camilla Stoltenberg på topp som den mektigste kvinnen i Helse-Norge. Stoltenberg er utdannet innen sosiologi og medisin ved Universitetet i Oslo og medisinsk antropologi ved University of California. Hun ble ansatt i Folkehelseinstituttet i 2001 og spilte en viktig rolle i avsløringene av forskningsjukset til Jon Sudbø. Hun fremstår som en sterk og handlekraftig leder, med store ambisjoner, og utøver enorm innflytelse over norsk helsevesen.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn