Kapital

Inside ·  Bilgründer Trond Sandven

Solgte ni luksusbiler på tre timer

Enorm interesse: Ni nye kontraktinngåelser for Jaguar I-Pace på et kunderarrangement er trolig rekord for Sandven Gruppen. – Etterspørselen blir styrt av politikken, og for tiden er alt en må gjøre å ha biler med ledning, sier Trond Sandven. Trond Sandven Trond Sandven
Publisert:8. juni 2018

Å selge er lett, om varen er tilstrekkelig etterspurt. Det får de fleste som tilbyr siste generasjon av elbiler for tiden erfare.

– Det er litt gledens dager nå, forteller daglig leder i Sandven Gruppen, Trond Sandven. På et kveldsarrangement på Kokstad i Bergen solgte han nylig ni stk. I-Pace i løpet av tre timer. Modellen er Jaguars helelektriske SUV, som konkurrerer med Audis e-tron og Tesla Model X.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn