Kapital

Alle våre 40 utvalgte har gjort det eksepsjonelt bra innen sitt felt, hensyntatt deres alder. Noen har allerede fått topplederstillinger, og alle er på vei opp. De fleste kandiatene har oppnådd svært synlige resultater på sin karriere­vei, mens andre er med fordi vi tror de kommer til å bli viktige aktører fremover. 
Oversikten er basert på innspill fra kilder, headhuntere, ulike selskaper og Kapital-redaksjonens egne vurderinger. Det vil antagelig være navn man savner på en slik liste. Navn som burde ha vært der. Vi understreker derfor at vår oversikt ikke er tenkt som en fasit, men et godt utgangspunkt for å orientere  seg i jungelen av alle de dyktige talentene som er der ute. Vi har bevisst valgt personer fra mange ulike bransjer, med ulik bakgrunn og alder, innen den øvre aldersgrensen på 40 år. Hensikten har vært å presentere et representativt utvalg av unge, sultne menn og kvinner som er enere på sine felt, og som vi tror vil markere seg sterkt  i norsk næringsliv de neste 10-15 årene. Bruk gjerne listen til en god diskusjon. 


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn