Kapital

Anbefalt · Boligbaronene i Bergens hoffleverandør og konkursrytter, Normunds Pranauskis:

– Jeg er grovt utnyttet

Nedsyltet i gjeld: Normunds Pranauskis pusset opp bygårdene til eiendomsduoen Asgeir Steinsland Hansen og Eirik Bysheim Hokstad. Duoen ble søkkrike. Entreprenøren sitter igjen nedsyltet i gjeld. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix
Publisert:16. april 2018

Den latviske entreprenøren Normunds Pranauskis rehabiliterte bygårdene til eiendomsinvestorene Asgeir Steinsland Hansen og Eirik Bysheim Hokstad. Nå mener han å kunne dokumentere økonomisk kriminalitet knyttet til Steinsland og eiendomsimperiet Sorbonne.

Denne artikkelen sto på trykk i Kapital 19. november 2015 (Kapital 20/2015).


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn