Kapital

Anbefalt · Kollektiv kompensasjon for overgrep er blitt

Familien Gustavsens taterfond

Tett på pengesekken: Følger man pengestrømmene fra Stiftelsen Romanifolkets/Taternes kulturfond støter man ofte på søsknene Mariann Grønnerud og Holger Gustavsen, samt moren Anna Gustavsen (til høyre). Foto: Jens Haugen, Glåmdale
Publisert:16. april 2018

Styreleder Holger Gustavsen har stålkontroll over den offentlige pengestrømmen som skulle være plaster på såret til et sted mellom 4.000 og 10.000 tatere (romani) og deres slektninger i Norge for gamle overgrep. Han har sørget raust for seg selv og sine egne.

Denne artikkelen sto på trykk i Kapital 10. september 2015 (Kapital 15/2015).


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn